«Я був приречений»: Притула розповів, як дружина врятувала його від побутових страждань

Притула
Сергій Притула – про побут під час війни. Засновник Благодійного фонду та ведучий проектів Нового каналу розповів, яку хатню роботу навчився робити, поки дружина з дітьми перебувають у безпечному місці.

Багато українських сімей зараз, на жаль, розділилися. Війна змусила дружин із дітьми поїхати у більш безпечні міста України чи за кордон, а чоловіки або воюють на фронті, або залишилися підтримувати економіку. Є ще волонтери. Один з головних, Сергій Притула, теж залишився сам на господарстві.

– Ви не уявляєте, як я «прокачався» у питаннях побуту за час війни. Думаю, мене можуть висміювати, бо речі, про які я зараз говоритиму, для когось просто буденність. І це може здаватися дивним, що я щось таке не вмію робити, – усміхається Сергій Притула. – Отже, я був змушений опанувати мистецтво самостійно користуватися пральною машиною. З пралкою тепер у мене все ок, а сушку поки що вмикати не наважуюсь. Просто розвішую речі. Наступне: вдома на стіні є невеличкі дверцята, які відчиняєш і маєш доступ до багатьох рубильників. Влітку, коли була нестерпна спека, в мене не працювала система кондиціонування. І я був приречений… Якось, коли Катя (дружина Сергія Притули – прим. ред.) подзвонила, вирішив зізнатися, що в нас така проблема вдома, і я страждаю. За її вказівками знайшов спеціальний датчик, показав їй по відеозв’язку. Потім вона сказала ввімкнути один з тих рубильників. Я його «тиць», і все запрацювало. Тепер знаю, що клацнути, щоб усе працювало.

Сергей Притула жена Екатерина

Дружина Сергія Притули Катерина з донькою

Притула поздравил любимую с днем рождения

Сергій Притула з дружиною і дітьми

Щодо їжі, то Сергій Притула зізнався, що майже не готує вдома.

– Їм у Фонді, – розповів волонтер в інтерв’ю Маші Єфросиніній. – Є підприємці, які підтримують нас та привозять їжу. Якщо я вдома, а світла немає, то скажу так: гречка і котлета не такі вже й холодні, якщо ти хочеш їсти. Котлетою тою або зі мною діляться добрі люди, або заїжджаю в кулінарію й купую усе готове (усміхається).

Нагадаємо, що Олександр Педан розповів про політичне майбутнє Сергія Притули

Читайте також

Сергій Притула розповів, чи знав він, що почнеться війна

Сергій Притула розповів, чи знав він, що почнеться війна

Сергій Притула – про сім’ю: «Дружина вже знайшла роботу, діти ходять на гуртки»

Сергій Притула – про сім’ю: «Дружина вже знайшла роботу, діти ходять на гуртки»

Фото: соцмережі

Алек Болдвін
Попередній матеріал

Офіційно: Алеку Болдвіну висунули звинувачення у вбивстві Галини Гатчинз

Бейонсе
Наступний матеріал

Оголена Бейонсе у білизні з кристалів ощасливила фанатів гарною новиною

Новини партнерів